سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بارالها! دوستی ات را محبوب ترین چیزها برایم قرار ده، ترس از خودت را ترس آورترین چیزها نزدم قرار ده وبا شوق به دیدارت، نیازهای دنیایی را از من بِبُر . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]
آموزش مفاهیم ویپ
 
شبکه آنالوگ در بستر PSTN

PSTN یا همان Public Switched Telephone Network، به بستر شبکه ای گفته می شود که توسط اپراتورهای محلی، ناحیه ای و جهانی، سرویس هایی را برای ارتباطات عمومی فراهم می نمایند. شبکه PSTN شامل خطوط تلفنی، کابل های فیبرنوری، لینک های انتقالی مایکروویو، شبکه های موبایل، ارتباطات ماهواره ای و کابل های ارتباطی زیردریایی می باشد. همه این موارد توسط مراکز سوئیچینگ به یکدیگر متصل می گردند و در نتیجه این امکان ایجاد می گردد که از یک نقطه دنیا با نقطه ای دیگر، ارتباطات صوتی ایجاد شود.

 

شبکه PSTN از متودولوژی Circuit Switching استفاده می نماید و بدین صورت عمل می نماید که در طی یک تماس، دو گره ایجاد شده و بین این دو گره یک مسیر اختصاصی در کل طول مکالمه برقرار می شود که باعث بالا رفتن هزینه و هدر رفتن منابع می شود. این مفهوم در مقابل مفهوم Packet Switching قرار می گیرد.

برای اینکه استانداردهای مختلفی در کشورهای مختلف شکل نگیرد و همه به عنوان عضوی واحد و یکپارچه در این بستر عمل نمایند، سازمانی با نام ITU استانداردهایی را در این زمینه تعیین می نماید و بوسیله همین استانداردها است که می توانیم از یک نقطه دنیا با نقطه ای دیگر تماس بگیریم.

امروزه اعتقاد راسخی وجود دارد که ریشه های فناوری ویپ به سال های بین 1870 و 1880 یعنی زمانی که برای اولین بار الکساندرگراهام بل توانست صدای انسان را بر روی تلفن انتقال بدهد، برمی گردد. در زمان گراهام بل اینترنت وجود نداشت ولی او توانست انتقال صدا بصورت الکترونیکی و از طریق یک زوج سیم را به اثبات برساند. این اختراع در صنعت ارتباطات باعث گردید جهانی کوچکتر نسبت به گذشته داشته باشیم.

بدین ترتیب سرویس های تلفنی آنالوگ که آن را با نام POTS و یا همان Plain Ordinary Telephone Service می شناسیم بر روی بستر شبکه PSTN در سرتاسر جهان رشد نمود. راه اندازی و برقراری این ارتباطات آنالوگ بسیار گران قیمت بود و شرکت های مخابراتی باید صدها بیلیون دلار در طول سال برای این امر خرج می کردند.

شکل اصیل و پایه ارتباطات تلفنی از ابتدا به صورت آنالوگ بوده است و نحوه عملکرد آن اینگونه است که صدای انسان به شکل و فرمت الکترومغناطیسی در می آید و سپس این سیگنال ها از طریق مدارهای خطی به سمت گیرنده ارسال و مجدد این سیگنال های الکترومغناطیسی به شکل صدایی که قابل فهم برای انسان باشد تبدیل می گردند.

 

.

.

.

.

.

.

.

ادامه مطلب در سایت : www.voipyar.com

 


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط Omid Moradi 93/12/13:: 10:20 صبح     |     () نظر